IN TOUCH

Er du sygemeldt med stress – eller tæt på?


IN TOUCH er et lukket gruppeforløb, hvor du træner indre ro og nærvær gennem veldokumenterede øvelser fra Medicinsk Yoga, og hvor du bliver undervist i stresshåndtering.

Mediyoga er en forskningsbaseret yogaform, der består af lette kropsøvelser, som kombineres med åndedrætsteknik ker, afspænding og meditationer.

De kropslige øvelser er ikke krævende, men har stor effekt. Du træner siddende eller liggende.

Når man er stresset har man brug for fred og ro. Man kan have svært ved at rumme for mange mennesker, indtryk og krav. Samtidig har man brug for at bevare en kontakt til sig selv og andre.

Vi tilbyder et trygt rum, hvor du både kan restituere, få viden om og redskaber til stresshåndtering - samt inspiration til, hvordan du allerede nu kan få skabt dig et bæredygtigt liv.

Et liv, hvor du bruger din tid på det, der er meningsfuldt for dig, og hvor du administrerer dine kræfter, så du ikke brænder ud, men bevarer overskud.

Forløbet vil hjælpe dig med at:

Der vil være korte oplæg om:

Der vil være muligheder for refleksion og dialog i gruppen efter behov – og hvis du har brug for blot at være i stille kontakt med dig selv, er det en naturlig del i forløbet.

 

PRAKTISK INFO

Gruppestørrelse:
8-10 personer

Forløb:
8 onsdage fra kl 16-19

Dato:
Vi opretter løbende nye grupper. Hvis du er interesseret i at høre, hvornår næste gruppe starter, så er du velkommen til at ringe eller maile til en af underviserne.

Sted:
Ryesgade 29, 3. tv,8000 Aarhus C

Pris:
4500 kr for det samlede forløb

Tilmelding:
kmd@km-diedrichsen.dk

For yderligere info er du velkommen til at kontakte underviserne.

Datoer:
Hold 1 – Onsdage
4. september
11. september
18. september
25. september
2. oktober
9. oktober
23. oktober
30. oktober

Sidste tilmeldingsfrist:
28. august


Hold 2 – Onsdage
6. november
13. november
20. november
27. november 2019 og
8. januar (2020)
15. januar 
22. januar
29. januar

Sidste tilmeldingsfrist:
31. oktober 2019

karen-marie diedrichsenKaren Marie Diedrichsen

Autoriseret psykolog og erhvervspsykolog.

Karen Marie har specialiseret sig i stresshåndtering, afdækning af den enkeltes livsværdier og handlemuligheder ud fra dette. Karen Marie har en dybtgående teoretisk baggrundsviden og 30 års praksiserfaring i at hjælpe stressramte tilbage til et menneskeværdigt og bæredygtigt liv. Karen Marie arbejder med individuelle samtaleforløb, rådgivning og som foredragsholder og forfatter.

kmd@km-diedrichsen.dk
Tlf. 26 12 40 54

lene buskLene Busk

Fysioterapeut, sundhedsfaglig supervisor og Medicinsk Yogainstruktør. Lene Busk har mange års praksiserfaring som fysioterapeut med udgangspunkt i kroppens og nervesystemets funktioner. Lene arbejder med samtaler og indsatser i forhold til sundhedsfremme og mestring af livsvilkår.

Tlf 2265 2421